0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Vojvodine i Crvene Zvezde Bakljada navijaca Crvene Zvezde Delije Novi Sad 13.05.2018 Stadion Karadjordje foto : Nenad Mihajlovic

POMERAJU SE TERMINI VEČITIH: Bezbednost glavni problem, ali neko se ne slaže!

Objavljeno: 18.05.22 u 16:50

Beograd nikada prometniji!

Polako se dolazi do završnice Superlige Srbije, vikenda pred nama je poslednje kolo takmičenja, ali utakmice će po svemu sudeći biti igrane u nedelju, ne u subotu kako je prvobitno bio plan i program. Ogroman bezbednosni rizik je na snazi, jer pored utakmica večitih, koje se obe igraju u Beogradu, u subotu je na programu i F4 Evrolige, pa je logistički gotovo nemoguće da se garantuje bezbednost.

Na sve to su se uključili i navijači Crvene zvezde, koji su insistirali da se duel crveno-belih i Voždovcaa, kao i finalni meč Evrolige, igraju u isto vreme. Želja Delija je da slave zajedno sa bratskom grupom iz Pireja dve titule, šampiona Srbije u fudbalu Crvene zvezde i prvaka Starog kontinenta Olimpijakosa u košarci.

https://twitter.com/FKPartizanBG/status/1526944527340163082

Crvena zvezda svoj duel igra od 18.30, dok će se za Partizanov meč satnica naknadno utvrditi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter