0
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave Fudbal-Super League Season 2021/2022 Vozdovac v Partizan Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN ŽESTOKO KAŽNJEN: Pola miliona kazna za crno-bele!

Objavljeno: 18.05.22 u 20:46

Nova kazna za tim iz Humske.

Fudbalski klub Partizan kažnjen je sa pola miliona dinara od strane Disciplinske komisije FSS-a zbog uvredljivih pesama i skandiranja na račun Vojvodine. U pitanju je čuvena pesma „polu Mađar, polu Ustaša„, na meču Superlige, dok u Kupu prestup neće biti sankcionisan navodi Sport klub.. Posle meča evidentirana je serija organizacionih propusta – veliki broj navijača Partizana našao se na terenu, ipak ni to nije bio razlog delegatu Miodragu Jankoviću da prijavi domaćina.

Prema navodima istog izvora kažnjena je i Vojvodina sa 200.000 dinara, zbog upotrebe pirotehnike na meču sa Crvenom zvezdom. Pokrenut je postupak protiv crveno-belih, iz istog razloga. Navijači Zvezde su po proceni nadležnih organa prešli granicu sa bakljama, dimnim bombama i petardama, na gostovanju u Kruševcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter