0
Evropske lige

FOTO: martin37skrtel/Instagram

OTKRIO TUŽNE VESTI SA SUZAMA U OČIMA: Bliži se kraj velike karijere, Škrtel odlazi u penziju – ‘Ne sećam se dana bez bola!’

Objavljeno: 18.05.22 u 13:51

Legendarni fudbaler odlazi u penziju.

Uskoro će se završiti još jedna velika karijera. Kako prenose slovački mediji, proslavljeni fudbaler Martin Šrktel odlučio je da okači kopačke o klin na kraju sezone.

Bivši as Liverpula trenutno nosi dres Spartaka iz Trnave, a na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Dunajske Strede rekao je da ne može više da trpi bolove, i da je dolaskom u Trnavu uspunio san.

– Dolaskom u Trnavu ispunio sam svoj san. Mislim da i u ovim godinama mogu doprineti ekipi i igrati na najvišem nivou. Ipak, imam probleme sa leđima. Ograničavaju me u igranju fudbala, ali i u mom životu. Ne sećam se dana bez bola, poslednjih meseci sam trenirao sam i borio se tabletama i inekcijama – kazao je Škrtel, i potom dodao:

– Teško mi je bilo da prepešačim 100 metara sa svojim sinom, bol je prevelika. Najteže mi je da trčim, da skačem i da se borim sa protivnicima. To je sve potrebno u fudbalu, a ja to ne mogu da pružim. Zbog toga, odlučio sam da će utakmica protiv Strede biti poslednja u mojoj karijeri – ističe Škrtel.

Pored Liverpula, Škrtel je branio boje i Zenita, Fenerbahčea i Bašakšehira. U dresu slovačke reprezentacije upisao je 106 nastupa, na kojima je postigao šest golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter