0
Fudbal

FOTO: Starsport

MNOGO LEGENDI NA JEDNOM MESTU: Dragan Stojković okupio velikane našeg sporta – pogledajte atmosferu sa promocije knjige ‘PIKSI – SVE ZA 10’! (FOTO)

Objavljeno: 18.05.22 u 14:20

Mnogo ljudi iz sveta fudbala došlo je kako bi prisustvovalo promociji knjige ‘PIKSI – SVE ZA 10’.

U prestonici Srbije danas je promovisana knjiga o selektoru ‘orlova’ Draganu Stojkoviću Piksiju pod nazivom ‘PIKSI – SVE ZA 10’. Mnogo gostiju je došlo kako bi uveličali ovaj događaj, a sve oči su bile uprte u Dejana Savićevića.

FOTO: Starsport

Njih dvojica se odlično poznaju, zajedno su nebrojano puta delili svlačionicu i gradili svoj put ka samom vrhu.

Ovim povodom, skupilo se mnogo sportskih legendi kao što su Savo Milošević, Svetislav Pešić, Božidar Maljković, Dragiša Binić, Nenad Bjeković i ostali…

FOTO: Starsport

Bio je taj jedan deo u reprezentaciji, gde sam kao vojnik ušao i dao Piksiju asistenciju. Ali Piksi je i bez te asistencije dao dosta golova počev od Španaca, pa onda gore Danci – rekao je Savićević na početku svog izlaganja i potom dodao:

– Čeka se titula, nadam se da će doći. to bi bio veliki podstrek za novi menadžment koji treba da dođe. Menjaće se vlasnička struktura, a trebalo bi da dođu i veliki igrači. Nadam se da će se to desiti, da će Milan osvojiti prvenstvo da će za par godina opet biti u vrhu evropskog i svetskog prvenstva. Treba da povrate primat koji sada imaju Englezi – ističe popularno ‘Dejo’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter