1
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac Beograd, 10.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LALATOVIĆ SE SELI U INOSTRANSTVO: Strateg na klupi bratskog kluba srpskog velikana!

Objavljeno: 18.05.22 u 23:10

I sa sobom vodi čitav stručni štab!

Nenad Lalatović, strateg Radničkog iz Kragujevca, od leta bi trebao da postane šef stručnog štaba skorašnjeg šampiona Bosne i Hercegovine, Borac iz Banjaluke. Prema navodima Klix-a, ne samo da će nekadašnji kapiten Crvene zvezde otići u RS, nego će sa sobom i povesti petočlani stručni štab, što je bio jedan od imperativa za nastanak saradnje.

Popularni Lale je ovog proleća uspešno vodio Radnički iz Kragujevca, sa kojim je obezbedio baraž za opstanak u eliti. Ranije je trenirao Radnički iz Niša,Čukarički, Borac iz Čačka, Proleter iz Novog Sada, Vojvodinu i Al Batin. Bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije. Da podsetimo, Vojvodina i Borac su bratski klubovi zbog izuzetno bliskog odnosa Firmaša i Lešinara, navijačkih grupa tih klubova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter