0
Evropske lige

Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 5. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KLOP VERUJE U TITULU: ‘Siti je uspeo da zbog 11 milimetara postane šampion, ne predajemo se!’

Objavljeno: 18.05.22 u 09:43

Jirgen Klop, trener Liverpula, smatra da njegov klub ima šansu da osvoji titulu i dalje.

Pred poslednjih 90 minuta u sezoni, Redsi imaju od manje od aktuelnog šampiona Mančester sitija.

– Nikad se nismo predali, pokušaćemo, istakao je Klop.

Liverpul će na ‘Enfildu’ ugostiti Vulverhempton, dok će Siti ugostiti Aston Vilu.

– Ovo je domaća utakmica, poslednja utakmica u sezoni. Imamo naš posao. Fudbal je ponekad nezgodna igra. Moramo da budemo fokusirani na sebe, rekao je Klop i dodao:

– Naravno da je malo verovatno jer Siti igra kod kuće sa Aston Vilom, koja ima i u četvrtak meč sa Barnlijem, kome preti ispadanje. Vulvsi će imati nedelju dana odmora.

Prisetio se Klop 2019. godine, kada je Siti osvojio titulu, tako što je u poslednjem momentu igrač Građana izbacio loptu s crte.

– Ali, to je fudbal. Siti je 2019. bio šampion zbog 11 milimetara. Ako želimo da budemo šampioni, moramo prvo da pobedimo i da se nadamo da će Vila uzeti bod Sitiju. Moramo prvo da pobedimo u našoj utakmici. Da ne pričamo o ‘vukovima’ kao da nisu tu, zaključio je Klop.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter