0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@EuropaLeague

KAKVA ASISTENCIJA FILIPA KOSTIĆA: Fantastičan pas Srbina za gol Ajntrahta! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.22 u 22:42

Nerešeno trenutno!

Večeras je na programu finale drugog po rangu evropskog tamkičenja, Lige Evrope, koje se igra na stadionu Ramon Sančez Pishuan u Sevilji, a rivali su Ajntraht iz Frankfurta i Glazgov Rendžers. Ovo je prilika da Škoti dođu do prvog pehara u ovom takmičenju, dok bi Nemcima ovo bio drugi trofej drugog po rangu fudbalskog evropskog takmičenja u vitrinama.

Do prednosti je Rendžers stigao sredinom drugog dela kada je Tute neobjašnjivo pao i povredio mišić, a to je Ariba ostavila samog da neometano izađe jedan na jedan sa golmanom Trapom i preciznim udarcem ga savlada za delirijum na tribinama.

Desetak minuta kasnije, kada je Frankfurt delovao nemoćno, došlo je do malo jačeg pritiska nominalnog domaćina. Tada, na levom boku savršeno se snašao Kostić, koji je poslao teledirigovanu loptu u sredinu ka Boreu, napadač je bio snalažljiviji od Besija i matirao Mekgregora, pa je tako poravnao rezultat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter