0
ATP

FOTO: STARSPORT

VILANDER: ‘Novak je glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa! Želi da se osveti za dešavanja iz prethodnih meseci!’

Objavljeno: 17.05.22 u 18:18

Mats je biranim rečima govorio o ‘prvom reketu svetu’!

Čuveni bivši teniser, a danas komentator i voditelj Eurosporta, Mats Vilander, govrio je za špansku ‘Marku‘ o predstojećem Rolan Garosu. Šveđanin je poručio da je Novak glavni favorit za osvajanje grend slem turnira.

-Iz mnogo razloga moram da kažem da je to Novak. Prvo, jer je upravo osvojio Masters u Rimu koji će mu dati samopouzdanje. Potom, jer mislim da želi da se osveti zbog svega što mu se dogodilo poslednjih meseci. Nije imao mogućnost da igra na Australijan Openu. On je branilac titule. On je dokazao sebi da može da igra duge mečeve, bez obzira na poraz od Alkaraza u Madridu. U Monte Karlu on je ostavio nerealan utisak na kraju meča sa Davidovičem- Fokinom. Delovao je umorno. On je sada bolje i to se vidi. On je favorit u Parizu – kazao je Mats, a zatim odgovorio na pitanje o tome ko će imati najviše osvojenih Grend slemova u istoriji:

– Stalno mislim o tome. Svaki put kada ga vidim u najboljem izdanju, vidim da je osveženje u svakom smislu. Osećaj koji se stvara je da Nadalu vreme prolazi, a za Đokovića… Ne znam da li ima 24, 25 ili 35 godina. Uvek ga vidim na istom fizičkom nivou – zaključio je Vilander.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter