head coach Aleksandar Stanojevic and Ivica Iliev (R) Partizan—Trening & Press-Super League Season 2021/20 Beograd, 15.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
in , ,

STIŽE DEMANT IZ HUMSKE: Oglasio se Ivica Iliev – ‘Stanojević je delima pokazo više nego rečima!’

Malopre je odjeknula vest da će trener Partizana Aleksandar Stanojević napustiti klub na kraju ove sezone.

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev u razgovoru za Meridian sport demantovao je ove navode, rekavši da je šokiran njima, jer se u klubu o tome nije ni raspravljalo.

Ne, ne, prvi put čujem za tako nešto. Nismo uopšte ragovarali o tome. Pa on je potpisao nedavno ugovor na dve godine, neko ko nije zadovoljan ne bi potpisao ugovor da ne želi da ostane.On je delima pokazao više nego rečima, i ja ne vidim razlog zašto bi neko ko nije zadovoljan produžio ugovor. – rekao je Iliev za Meridian.

Dodao je da razume ljutnju i frustraciju Stanojevića ali da on nije rekao ništa novo što svi već ne vide.

Niko iz Partizana nije zadovoljan kako su se razvijale te greške koje su uticale na rezultate. Jednostavno čovek nije rekao ništa što svako od nas nije video. Samo je on u prvom planu jer je trener, i aktuelan je u javnosti i onda sva pitanja i to pada na njega. On ne govori ništa što svi ostali ne vide i ne osećaju.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite
  1. A ostalima očigledno odlazak nije opcija, planiraju i dalje da prodaju maglu,,, i VAR tehnologiju,,,,

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

POTRES U HUMSKOJ ULICI: Stanojević doneo šokantnu odluku, odlazi iz Partizana na kraju sezone!

‘JEDNOSTAVNO, RUKE SU NAM VEZANE’: Polovini reprezentacije Srbije Velika Britanija je uskratila vize, naši sportisti ne znaju šta ih je snašlo!