0
Odbojka

FOTO: OSS

SRBIJA PORAŽENA OD HRVATSKE: Razloga za brigu ima!

Objavljeno: 17.05.22 u 23:47

Loš start!

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigrala je prvu prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske u okviru priprema za IV Ligu nacija 2022. Seniori Srbije su večeras u dvoarni „Slodes“ u Beogradu izgubili od Hrvatske sa 3:1, po setovima 25:17, 23:25, 21:25 i 24:26, posle 104 minuta igre. U revijalnom, petom setu, Srbija je bila uspešnija sa 15:7, posle 11 minuta.

Srbija je bila bolji rival u uvodnom setu i brzo je povela sa 1:0. U naredna dva seta je gostujuća ekipa zaigrala agrsivnija i uspela je da potpuno prekorene rezultat i povede sa 2:1. Iako je Srbija bolje ušla u četvrti set i imala rezultatsku razliku, Hrvatska se u završnici vratila u igru, prekorenula je rezultat i ostvarila je pobedu sa 3:1. Treneri obe ekipe dogovroili su se da odigraju dodatni set, iz kojeg je Srbija izašla kao pobednik.

Igor Kolaković, selektor muške seniorske reprezentacije Srbije, prisustvovao je utakmici, ali je ekipu sa klupe predvodio Dragan Kobiljski, pomoćni trener seniora Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter