0
Evropske lige

Sergej Milinkovic Savic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SMS DONEO EVROPU LACIJU, SARI O NEJGOVOJ BUDUĆNOSTI: ‘Ako SMS ode, što će biti teško, znam gde neće igrati’

Objavljeno: 17.05.22 u 08:25

Sergej Milinković-Savić doneo je Laciju mesto u Ligi Evrope.

Srpski vezista je u šestom minutu nadoknade drugog poluvremena pogodio za izjednačenje u meču protiv Juventusa koji je završen rezultatom 2:2, a taj bod osigurao je nebesko-plavima mesto u grupnoj fazi Lige Evrope naredne sezone.

Nakon meča, raspoložen je bio trener kluba iz Rima Mauricio Sari. On je pored analize samog meča i učinka svoje ekipe, govorio i o svojoj ekipi.

Sari je između ostalog istakao, da je malo verovatno da će bivši fudbale Vojvodine napustiti taj klub.

– U razgovorima sa predsednikom kluba stekao sam utisak da, ako Sergej ode, što će se veoma teško dogoditi, on neće ostati u Italiji, rekao je Sari.

Na zanimljiv način o svojoj budućnosti govorio je posle utakmice i sam Milinković-Savić:

– Napredovao sam uz Sarija. Postigao sam 11 golova i imam 11 asistencije i mogu da kažem da je ovo najbolja sezona u mojoj karijeri. Sledeće sezone nam treba još nekoliko pojačanja kako bismo napali mesto za Ligu šampiona, rekao je Srbin.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter