0
Evropske lige

FOTO: Twitter

MEDIJI BRUJE O TRANSFERU MBAPEA: Evo kakva će biti sudbina jednog od najboljih igrača današnjice

Objavljeno: 17.05.22 u 08:57

Mnogo se u poslednje vreme govori o francuskom reprezentativcu.

Uskoro bi mogla da bude završena saga oko transfera Kilijana Mbapea u Real Madrid, tačnije do kraja nedelje bi sve trebalo da bude završeno, jer se jedan od najobljih ofanzivaca današnjice sve dogovorio sa kraljevskim klubom, piše britanski ‘Atletik’.

Mbape još uvek nije potpisao novi ugovo sa Pari Sen Žermenom, a francuski klub na sve načine pokušava da ga nagovori da ipak ostane na ‘Parku prinčeva’. Francuz na ‘Bernabeuu’ potpisati petogodišnji ugovor, a zarađivaće 30 miliona godišnje, plus 10 kroz eventualne bonuse, dok će samo na konto potpisa dobiti oko 40 miliona evra.

Kako je preneo transfer-insajder Fabricio Romano, danas je ključan dan za pregovore, u kojima je mnogo aktera, pre svega aporodica fudbalera i advokati, a da bi zvanična potvrda mogli da uslede uskoro.

Podsetimo, Kilijan Mbape je jedan od najboljih svjetskih fudbalera, a u PSŽ je došao iz Monaka 2017. godine, da bi prvu sezonu proveo na pozajmici, a onda potpisao ugovoro do leta 2022. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter