0
Evroliga

Head coach Sarunas Jasikevicius Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

JEDVA ČEKA DA DOĐE U BEOGRAD: Jasikevičijus pred F4 Evrolige, nikada nije bio motivisaniji – ‘Moramo da budemo veoma fokusirani!’

Objavljeno: 17.05.22 u 13:53

Čuveni stručnjak poziva na oprez pred F4.

Pred nama je još jedan Fajnal for Evrolige. A ono što je divna stvar, jeste to što će se ovogišnji F4 održati u Beogradu. Srbija je zemlja košarke, ljudi u ovoj zemlji dišu za košarku, te ne mogu da dočekaju da se u ‘Štark areni’ pojave košarkaši najboljih evropskih timova i uživo ih gledaju.

U četvrtak od 21 sat snage će odmeriti košarkaši Barselone i Real Madrida, a trener Katalonaca Šarunas Jasikevičijus ističe da će njevov tim biti spreman.

– Tim će biti spreman. Razmišljamo i o rivalu i o nama. Moramo da budemo veoma fokusirani. Ključno će biti to da ništa ne prepuštamo slučaju. U utakmicama protiv njih, ako je bilo velikog broja poena, to je zato što smo prepuštali stvari – rekao je Jasikevičijus i dodao:

Svi su trenirali osim Martinesa, koji je prehlađen. Kori Higins će igrati jer nam je njegovo iskustvo veoma značajno. Jasno je da neće moći da dostigne 100 odsto svojih mogućnosti. Ali imaćemo sve igrače na raspolaganju.

Barsa je slavila protiv Reala u poslednjih pet utakmica.

– Pobedili smo ih u poslednjih pet utakmica i taj podatak nam ne ide u prilog jer je Real sada previše željan te pobede. Dolaze u najboljem trenutku sezone i igraju veoma dobro. Imaju iskusne veterane sa mnogo iskustva i znaju kako da igraju ovo. To je Fajnal-for i sigurno će biti teško.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter