0
Fudbal

FOTO: Italy

ITALIJA IGRA NA SVETSKOM PRVENSTVU? Skandal trese Južnu Amerinu, reprezentacija izbačena zbog falsifikovanja!?

Objavljeno: 17.05.22 u 20:50

Interesantna teorija!

Reprezentacija Italije poražena je u polufinalu baraža za Svetsko prvensto u Kataru od strane Severne Makedonije, što je razočaralo sve navijače ‘Azura’. Ipak, sreća bi mogla da ih pogleda, jer se na drugom kraju sveta odigrava nešto jako zanimljivo.

Selekcija Ekvadora se plasirala na Svetsko prvenstvo, ali Fudbalski savez Čilea tvrdi da nije sve regularno. Naime, prema njihovim tvrdnjama, Bajron David Kastiljo je zapravo Kolumbijac, a ne Ekvadorac. Jedna i druga strana će u narednim danima morati da iznesu sve dokaze. Ako Ekvador bude izbačen sa Svetskog prvenstva, njih bi zamenila Italija kao najbolje plasirana reprezentacija koja nije na Mundijalu.

Predsednik golf federacije ItalijeFranko Kimenti na nacionalnoj televiziji je rekao:

‘Moguće je da će se Italija spasiti i igrati na Svetskom prvenstvu. Postoje veće šanse za to nego što svi misle. Čini se da bi Ekvador mogao da plati zbog velike greške i postavljanja u tim igrača koji nije imao pravo nastupa.’ – rekao je Kimenti i potom dodao:

‘Postoji pravilo FIFA koje nalaže da se u “slučajnim situacijama” reprezentacija sa najvišom pozicijom na rang listi plasira na Svetsko prvenstvo. U ovom slučaju to je Italija. To su pravila igre.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter