0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

VELIKI SKANDAL TRESE HOLANDIJU: Tadić hteo da pokloni dres navijaču, obezbeđenje ga guralo

Objavljeno: 16.05.22 u 09:54

 

Sve se zbilo nakon jučerašnje utakmice.

Dušan Tadić, godinama unazad jedan je od najboljih igrača holandskog prvenstva, ali ono što se zbilo nakon poslednjeg meča njegovog tima protiv Vitesea, teško da može opravdati taj status, naprotiv, u pitanju je veliki skandal.

Naime, kapiten ekipe i naše reprezentacije, Dušan Tadić želeo je da pokloni dres jednom od navijača, ali mu to nije dozvoljeno. Tu ne bi bilo nikakvog problema, da se obezbeđenje ponelo profesionalno, te da nije počelo da gura fudbalera, koji se srećom tom prilikom nije povredio.

Srpski fudbaler je tada već izgubio sve živce, pa je krenuo u oštar obračun sa navedenim gospodinom, a priključili su mu se i drugi saigrači, kako bi mu objasnili da to nije način na koji bi trebalo da se ophodi.

Tek posle nekog vremena, našlo se rešenje, tako što su igrači dali dresove obezbeđenju, koje ih je potom odnelo do navijača.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter