0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PauDybala_JR

‘UZ VAS SAM SAZREO, UČIO, ŽIVEO I SANJAO’: Emotivni oproštaj Dibale, navijači Juventusa mu nikada neće zaboraviti ove reči!

Objavljeno: 16.05.22 u 13:23

Argentinski as se emotivnim rečima oprostio do Juventusa.

Navijači Juventusa teško se mire sa činjenicom da naredne sezone u dresu njihovog kluba neće gledati Paula Dibalu.

Sjajni fudbaler se dirljivom porukom oprostio od navijača ‘stare dame’, i to pred večerašnju utakmicu sa Laciom.

Dibala poručuje navijačima da nikada neće zaborati sve što su oni uradili za njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala)


– Teško je pronaći prave reči da se pozdravim. Tokom proteklih godina proživeli smo toliko emocija, mislio sam da ćemo zajedno biti još dugi niz, ali nas je sudbina odvela na različite puteve. Nikada neću zaboraviti sve što ste uradili za mene, svako iskustvo, svaku utakmicu, gol. Uz vas sam sazreo, učio, živeo i sanjao. Iza nas je sedam magičnih godina, 12 trofeja, 115 golova i to nam niko nikada neće oduzeti. Nikada. Hvala što ste bili uz mene u najtežim trenucima – napisao je Dibala u poruci.

Njegova sledeća destinacija još uvek nije poznata. U trci za argentinskog fudbalera navodno su uključeni Inter, Atletiko Madrid kao i nekoliko klubova iz Premijer lige, a gde će 28-godišnji igrač nastaviti karijeru ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter