0
Košarka

FOTO: Twitter/@CP3

POL NE PLANIRA DA ODUSTANE I PORED TEŠKOG PORAZA: Nastavljam da igram!

Objavljeno: 16.05.22 u 17:26

Ponovo se ugasio kad je bitno.

Košarkaši Dalasa su uspeli da izenande najbolji tim regularnog dela sezone, Finiks i u majstorici ih eliminišu, te prođu u finale konferencije. Na krilim sjajnog Luke Dončića, Mavsi su slavili sa 123:90 i tako sa 4:3 prošli u finale gde ih čeka Golden Stejt. Jedan od motora ekipe iz Arizone, Kris Pol, ponovo se ispostavio kao čoker u sedmom meču i odigrao ispod svakog standarda za njegove uslove, ali je nakon meča izjavio da ne planira da prestaje sa košarkom.

“Kada igrate dovoljno dugo i ne pobedite, svaki put kad izgubite ljudi će reći ovo ti je bila najbolja šansa”, odgovorio je Pol kada upitan da li mu je ovo bila najbolja prilika za osvajanje prstena, „Ali, za mene, i za nas, tu je i sledeća godina. Toliko mogu da vam kažem, neću se penzionisati sutra, hvala Bogu. Nadam se samo da ću biti zdrav za povratak sledeće godine. Nastavljam da igram“.

“Mislim da prosto nismo dovoljno pokazali. Mislim da je Monti rekao da je odgovornost na njemu, ali ja smatram da je na meni, kao plejmejkeru i vođi tima. Na meni je da se pobrinem da se uzmu pravi šutevi i sve što je potrebno”.

U regularnom delu sezone Pol je na 65 utakmica imao prosek od 14,7 poena, uz 10,8 asistencija po utakmici, dok je u plej-ofu beležio 17,5 poena, uz 8,3 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter