0
Košarka

(191109) -- KAUNAS, Nov. 9, 2019 (Xinhua) -- Head Coach of FC Barcelona Svetislav Pesic reacts during the Euroleague basketball regular season match between Lithuania's Zalgiris Kaunas and Spain's FC Barcelona in Kaunas, Lithuania, Nov. 8, 2019. (Photo by Alfredas Pliadis/Xinhua)

PEŠIĆ OTKRIO DA LI ĆE NIKOLA NASTUPATI: Igraće za reprezentaciju pod jednim uslovom!

Objavljeno: 16.05.22 u 16:47

Selektor otkrio istinu!

Velika je dilema da li će dvostruki MVP najjače lige sveta Nikola Jokić pokazati napokon svoj raskošni talenat u dresu nacionalnog tima. Ponovo su sve oči uprte ka njemu, a sam selektor Svetislav Pešić daje sve od sebe da privoli Nikolu da nastupa za Orlove. Ipak, on je rekao da postoji samo jedan uslov da popularni Džoker nastupi.

„Nikola Jokić će igrati za reprezentaciju samo pod jednim uslovom, a to je da kroz reprezentaciju Srbije postane bolji igrač. Nije u pitanju da li on voli svoju zemlju. To je nesumnjivo. On je ponosni Srbin, koji meni poruke piše ćirilicom. Međutim, mi moramo da nađemo način da ga motivišemo da se odmeri sa najboljim igračima u Evropi. Ako nije motivisan, ako nema interes, onda nema ni svrhe da igra“, istakao je Svetislav Pešić dok je gostovao na Fakultetu za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“.

„Nema nikakve sumnje da su Nikola Jokić i Luka Dončić, najbolji evropski igrači koji su ikada igrali u NBA ligi. Oni menjaju način na koji se igra u najjačoj ligi na svetu. I konstantno napreduju. Svake godine unose nešto novo i to je ono što ih čini vrhunskim. A da je Nikola apsolutno zaslužio priznanje, vidi se i po tome što mu je čestitao Džoel Embid, njegov najveći rival za to priznanje“ – zaključio je čuveni Kari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter