0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Vozdovac v Partizan Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZANU DVA PENALA ZA PREDNOST NA POLUVREMENU: Rikardo Gomeš dvostruki strelac! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.22 u 21:22

Vode crno-beli!

Fudbaleri Partizana u ponedeljak gostuju Voždovcu na Krovu u okviru šeste runde doigravanja za šampiona Srbije. Poznati su sastavi koji će izađi na teren stadiona na Voždovcu, Partizan očekivano ima izuzetno jak sastav, dok su Zmajevi izašli nešto otvorenije, jer jure bodove za plasman u evropske kvalifikacije.

Već u prvom minutu utakmice su gosti napravili solidnu akciju, pa je Menig ostao sam pred golmanom, ipak sudija je podigao zastavicu. Ofsajd, ako je postojao, zaista je minimalan. Potom nekih 20 minuta kasnije, desio se veliki peh za crno-bele jer je Natho, deluje, obnovio povredu zadnje lože, pa je morao van terena. Zamenio ga je Holender.

Desetak minuta kasnije došlo je do gola za crno-bele. Rikardo je pao u kaznenom prostoru i sudija Stojanović je pokazao na belu tačku, pa je faulirani napadač i postigao pogodak. Potom svega nekoliko minuta kasnije Rikardo je iskoristio penal, koji je sudija Stojanović dosudio nakon igre rukom u kaznenom prostoru, a najboilji strelac Superlige šutirao je po sredini gola.

Trebaće u nastavku dosta bolje da Zmajevi zaigraju ukoliko žele do boda, a u samoj završnici prvog dela Milojević je pogodio stativu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter