3
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

PARTIZAN I ZVEZDA U FUDBALSKOJ IGRICI: Gotovo svi ex-yu klubovi i stadioni u čuvenoj simulaciji!

Objavljeno: 16.05.22 u 18:10

Neverovatan posao uradili momci iz BPB!

Da li ste želeli da ponovo dovedete Zvezdu na krov Evrope, da sa Partizanom prekinete petogodišnju dominaciju večitog rivala, da kao trener Grafičara uvedete tim u viši rang i sa mladim igračima dođete do titule, ili ipak da sa nekim od klubova iz vašeg grada ispišete nove stranice istorije. Ukoliko ste ljubitelj fudbalskih simulacija, a takođe podržavate neki od klubova sa Balkana, sigurno ste se nalazili u situaciji da vas nervira činjenica da ni u jednoj video igri ne postoje domaća prvenstva, kao ni realistična lica, ni stadioni klubova iz bivše Jugoslavije.

Link za preuzimanje moda možete pronaći OVDE.

Ipak, postoji rešenje za sve one najzagriženije koji bi da predvode svoj lokalni, ili omiljeni, tim do titule u prvenstvu, ili borbe za evropske trofeje. Ekipa Balkan Pes Box, koja se već godinama bavi izradom modova za Konamijevu simulaciju PES, od skoro poznatu kao i eFootball, ovog puta je prevazišla sama sebe i pružila nam najrealističnije iskustvo za domaće timove do dan danas.

Naime postoje svi licencirani timovi za Superligu Srbije, Prvu ligu Srbije, Prvu hrvatsku ligu, Premijer ligu BiH i sve ostale ex-yu lige, sa apdejtovanim transferima za najskoriji prelazni rok. Takođe u igrici su ostale i najčuvenije lige, pa vaš lokalni klub može da igra protiv najjačih evropskih timova. Veliki broj fudbalera sa realističnim licima, kao i gotovo svi srpski stadioni, ali i veliki broj stadiona iz regiona, a postoji opcija i da se preuzme paket stadiona za baš svaki tim u igrici.

Pored toga uveden je još niz izmena u igricu koja PES 21 pretvara u najrealističniju fudbalsku simulaciju ikada, od fizike, do inteligencije igrača, do sitnih detalja kao što su navijanje, lopte, korner zastavice, mreže i mnogo drugih stvari za sve fudbalske sladokusce. Sve što vam je potrebno jeste realno ispodprosečan računar za 2022. godinu, nešto više prostora na hard disku, i igrica PES 21. Potom sve je na vama, mogućnosti su beskrajne.

0
0

3 Komentara

  1. Pored toga što su sa svih prostora ex-yu drzava to ima momaka u ozbiljnim godinama, Milos glavni u timu ima oko 20-ak godina kolko sam skapirao. Tako da imaju spoj mladosti i iskustva. Svaka im čast, jesmo čekali malo duže na ovaj mod ali je vrhunski.

    0
    0
    Odgovori
    • Milos da oko 20-ak, Pop ima preko 50, Hobit, Raso i Source oko 30, Bogi preko 40. Za druge nisam siguran ali bi trebalo da su svi mladji.

      0
      0
      Odgovori
  2. Momci su neverovatni. Ono sto oni cine godinama je fenomenalno. A najzanimljivije je to sto tu grupu cine momci iz svih ex-yu drzava, medju njima i dalje vlada bratstvo-jedinstvo. Zelim im sve najbolje i da samo nastave ovako!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter