1
Domaći fudbal

Fudbal Soccer International Friendly-Prijateljski mec Srbija v Rusija Nemanja Milunovic (L) and Artem Dzyuba Monaco, 05.06.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKADAŠNJI PRVI ČOVEK SPARTAKA: Dzjuba u Zvezdi je glupost!

Objavljeno: 16.05.22 u 18:48

Smatra da nije realno.

Nekadašnji predsednik Spartaka iz Moskve, Andrej Červičenko, smatra da je spekulisanje oko dolaska Artjoma Dzjube u redove srpskog šampiona potpuno nemoguće, pa je čak upotrebio i termin „glupost“.

„Crvena zvezda? Srbija nije opcija i ta vest je glupost“, izjavio je nekadašnji funkcioner Spartaka u razgovoru za ruski Čampionat.

Dodatno je elaborisao.

„Zamislite smo: Srbija i zahtevi koje Dzjuba ima za platu. On sam zarađuje koliko ceo klub koji je treći, eventualno četvrti, na tabeli srpskog prvenstva. Srpski fudbal se zasniva na prodaji mladih igrača. Ljudi tamo malo zarađuju, zbog čega su ljuti i žele da odu. U Srbiji praktično nema stranaca i zašto bi onda odjednom poželeli da daju milione Dzjubi? Ne razumem to. Tamo ima toliko mladih, hrabrih i snažnih fudbalera kao što je Dzjuba, tako da bi svako pre forsirao igrača kog može da unovči, nego da Dzjubi plati milione“, ističe Červišenko.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter