0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@BVB

‘MOGLI SMO DA GA DOVEDEMO ZA 70.000 EVRA’: Šokantno otkriće, Haland je mogao da pređe u Everton ali su Englezi pogrešili kao nikad u životu!

Objavljeno: 16.05.22 u 11:52

Možete li samo da zamislite koliko bi Haland značio ovom timu?

Erling Haland je postao prava fudbalska zvezda. O njemu se bruji konstantno, dugo se spekulisalo oko njegovog novog kluba, ali je trci za jednog od najboljih napadača na svetu pobedio Mančester siti, koji je se mladim Norvežaninom potpisao petogodišnji ugovor.

Haland je Nemačkoj blistao, ove sezone je na 30 utakmica postigao čak 29 golova u dresu Dortmunda. Gotovo da ne postoji klub koji ne bi voleo da ima Halanda u špicu, a jakoj konkurenciji istakao se Siti, koji je Borusiji platio 60.000.000 evropskih novčanica.

Sada se pojavila jedna vest koja je šokirala evropsku javnost. Malo je ljudi znalo da Everton mogao da dovede Halanda, ali čelnici engleskog kluba nisu uspeli da prepoznaju njegov raskošni talenat.

To je potvrdio skaut Evertona, Brajan King.

Mogli smo da ga dovedemo za 70.000 evra. Konsenzus je bio da je mlad i veliki te da će kad ostari, a ostali igrači narastu, izgubiti svoju efikasnost. To se, naravno, nije dogodilo. Postao je još moćniji, brži i bolji – rekao je skaut Evertona za Skandinaviju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter