0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI MISLE NA BUDUĆNOST: Mladi štoper na ‘Marakani’ do 2024. godine!

Objavljeno: 16.05.22 u 22:16

Lukić trenutno nastupa na pozajmici u IMT-u!

Mladi talentovani štoper, Aleksandar Lukić, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom, te se stameni defanzivac obavezao na vernost crveno-belima do 2024. godine.

Aleksandar Lukić, fudbaler rođen 2002. godine, zadužio je  crveno-beli dres tokom letnjeg prelaznog roka 2017. godine. Na kraju sezone 2018/19 osvojio je titulu šampiona sa kadetskom selekcijom , a nedugo zatim i potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Naredne godine sa svojim vršanjacima nastupao je u Ligi šampiona za mlade fudbalere, gde je bio jedan od najboljih aktera na susretima sa Bajernom, Olimpijakosom i Totenhemom i imao velike zasluge za plasman crveno-belih u eliminacionu fazu takmičenja. Takođe, na okršajima protiv moldavskog Šerifa i danskog Midtjilanda bio je  jedna od ključnih figura u timu Slavoljuba Đorđevića.

Visoki centralni bek u aktuelnoj sezoni nastupa na pozajmici u redovima IMT-a gde je nezamenljiv u defanzivnoj liniji “Traktorista”. Odigrao je ukupno 22 utakmice u Prvoj ligi Srbije i imao veliki doprinos u igrama tima sa Novog Beograda koji je nadomak plasmana u najviši rang srpskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter