1
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnik Surdulica Novi Pazar 01.11.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

SURDULICA MINIMALNA NA JUGU: Novi Pazar se oglasio na društvenim mrežama!

Objavljeno: 15.05.22 u 18:11

Čeka ih baraž!

Fudbaleri Radnika iz Surdulice nastavili su sjajne igre u doigravanju za osptanak u Superligi Srbije pa su u Novom Pazaru savladali istoimeni klub minimalnim rezultatom, a strelac jedinog gola na meču bio je sjajni Uroš Milovanović, koji je dvocifren ove sezone.

Ipak, na društvenim mrežama, Novi Pazar se oglasio sa sledećim saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Medijska i svaka druga kampanja, koja je vođena protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar, konačno je za njene kreatore urodila plodom, jer će naš klub morati kroz baraž da se bori za opstanak u Superligi.
 
Istovremeno, utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča manje-više unapred poznat. Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu.
 
Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije i klubovima zbog toga što će Novi Pazar igrati u baražu. Međutim, Upravni odbor će na sednici koja će biti održana naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž, jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu i svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju.
 
Celo prvenstvo se borimo sami protiv svih, sa brutalnom kampanjom medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. Nikada, za poslednjih nekoliko decenija, Novi Pazar nije imao gori tretman u savezu, nego što ima sada.

UO FK Novi Pazar

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter