0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ UOČI VOŽDOVCA: Svaki bod im treba, napašće nas! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.22 u 20:44

Strateg crno-belih pred duel sa Zmajevima!

Fudbaleri Partizana u ponedeljak gostuju Voždovcu na Krovu u okviru šeste runde doigravanja za šampiona Srbije, a povodom tog duela za medije je govorio strateg tima iz Humske, Aleksandar Stanojević, koji je oprezan pred gostovanje Zmajevima.

„Raduje me dosadašnji učinak protiv Voždovca, ali ne želim da pričamo o tome jer je svaka utakmica za sebe. Voždovac je kvalitetan rival. U susretima sa njima nekada je bilo lako stići do pobede, ali nekada smo do nje dolazili i na teži način. Protivniku je svaki bod neophodan u borbi za Evropu te verujem da će rizikovati i igrati bez kalkulacija. Nama treba pobeda takođe“, rekao je Stanojević, pa potom otkrio kakvu igru očekuje:

„Ne očekujem defanzivni pristup rivala, mada ni da nas nešto posebno napadnu u odnosu na prethodne utakmice. Dešava se da menjaju formaciju, ali ne i način igre“, poručio je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter