0
Evropske lige

FOTO: Bologna FC 1909/Twitter

SERIJA A: Bolonja ubedljivo poražena na svom stadionu, Mihajlović primio vrednu nagradu! (FOTO)

Objavljeno: 15.05.22 u 15:50

U pretposlednjem kolu Serije A fudbaleri Bolonje izgubili su na svom stadionu od Sasuola rezultatom 1:3.

Uoči samog meča, srpski trener Siniša Mihajlović je primio nagradu za najboljeg trenera meseca aprila u Seriji A.

– U Veneciji nismo uspeli, nismo ni morali, ali sada moramo da osvojimo šest bodova kako bismo zabeležili najbolji finiš u eri predsednika Saputa. Navijači zaslužuju da se raduju. Šta nosi budućnost? Život me je naučio da razmišljam dan po dan, bavićemo se matematikom kad za to dođe vreme. Čak i kad izgubim, ja pobeđujem, jer nešto naučim. Ne rastete samo od rođenja, već i kao ljudi i igrali, to stalno ponavljam deci – rekao je Mihajlović i potom dodao:

Oduvek sam govorio da mi je lepo ovde, volim navijače, klub, tim. Uvek se trudim da dam sve od sebe i da izvučem najbolje od igrača, ponekad uspem, ponekad ne. Učimo iz grešaka u prošlosti.


Obe ekipe su ‘uspavano’ ušle u ovaj meč, a Sasuolo je došao u vođstvo posle prve ozbiljnije prilike. Igrao se 35. minut kada je Đanluka Skamaka zatresao protivničku mrežu. Prednost je mogla da bude duplirana u 60. minutu, tada je Kirikeš postiga drugi gol za svoj tim, posle odbitka od prečke. Ipak, ustanovljeno je da je tom prilikom Kirikeš igrao rukom pa je gol poništen.

U 75. minutu je gotovo bilo jasno ko će iz ovog meča izaći kao pobednik. Igrač Sasuola Beradi spektakularnim makazicama je uspeo da uveća prednost svom timu, za 3:0 pogodio Skamaka samo pet minuta kasnije.

Utešni gol za domaće postigao je Orsolini sa ‘bele tačke’.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter