0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

RADONJIĆ PRED CEDEVITA OLIMPIJU: Imaju ozbiljan napadački potencijal!

Objavljeno: 15.05.22 u 16:46

Šef stručnog štaba oprezan pred Ljubljanu!

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak gostuju ekipi Cedevita Olimpije u okviru drugog polufinalnog meča doigravanja ABA lige, nakon pobede u Beogradu. Crveno-beli u prestonici Slovenije imaju priliku da metlom počiste Zmaje i tako se plasiraju u još jedno vezano finale Jadranske lige. Uoči gostovanja za medije je govorio i Dejan Radonjić, četvororstruki osvajač ovog takmičenja.

„Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije i apsolutno smo svesni velikog iskustva i kvaliteta koji poseduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i mnogo igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo u drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu“, rekao je Radonjić, pa potom nastavio:

„Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou kako bismo odigrali dobru utakmicu u ponedeljak“, dodao je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter