0
Evropske lige

Luka Jovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI UDARAC ZA JOVIĆA: Svi su očekivali Srbina večeras u postavi, ali je Anćeloti doneo šokantnu odluku!

Objavljeno: 15.05.22 u 14:51

Ovo niko nije očekivao.

Fudbaleri Real Madrida osvojili su šampionsku titulu u prvenstvu, pa sada razmišljaju o finalu Lige šampiona, gde će za ‘ušati trofej’ boriti protiv Liverpula.

Španski velikan danas će se sastati sa Kadizom u okviru La Lige, a misli u Madridu su okrenuti ka utakmici sa Liverpulom. Trener Reala Karlo Anćeloti u prethodnim mečevima dosta je kombinovao u sastavu, pa je zbog toga Luka Jović u prethodnim susretima dobijao nešto veću minutažu.

Na utakmici protiv Atletika srpski napadač se našao u startnih 11, a na terenu je proveo 61 minuta, dok je u pobedi nad Levanteom šansu dobio u 75. minutu.


Iako se na tom meču našao u ulozi asistenta, Srbin nije uspeo da ubedi svog trenera da dobije šansu na današnjoj utakmici protiv Kadiza. Poznati ‘Mundo Deportivo’ najavljuje da će se u Realovom napadu danas naći Marijano Dijaz, dok će Luka Jović i Karim Benzema meč početi sa klupe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter