0
ATP

FOTO: Twitter/@InteBNLdItalia

NOVAK JE IMPERATOR VEČNOG GRADA:Turnir u Rimu ima šampiona, Đokoviću 38. Masters u karijeri!

Objavljeno: 15.05.22 u 17:49

Neverovatan je!

Novak Đoković je u finalu Mastersa u Rimu nakon što je u dva seta i skoro sto minuta igre savladao Stefanosa Cicipasa. Rezultat po setovima bio je 6:0, 7:6 a ovo je 38. rekordna titula za srpskog tenisera.

Prvi set je Novak osvojio neverovatno lako, jer CIcipas potpuno nije bio u meču, a na to kada se doda odličan prvi servis srpskog tenisera na jednoj od najsporijih šljaka u sezoni, definitivno nije bilo šanse za Grka. Nastavke je pružio skroz drugačiju sliku, Novak je užasno serivrao u tom periodu, da bi Cicipas imao prednost i od 5:2. Ipak, od tog momenta uspeva da osvoji svega jedan gem, pa Novak u dramatičnom taj brejku uzima svoju 38. Masters titulu.

Ovo je rekordni broj turnira iz Serije 1000 koji ima Novak, ali je i još bolja uvertira za jedan od istorijski najznačajnijih turnira, koji nas za sedam dana očekuje u Parizu, jer Novak ima priliku da sustigne Rafu Nadala na 21 Gren slem tituli, a Španac ima priliku da se odlepi na dva Slema razlike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter