0
Evropske lige

FOTO: josemourinho/Twitter

MURINJA PITALI ZA UKRAJINU: Trener Rome mnoge iznenadio odgovorom

Objavljeno: 15.05.22 u 09:54

Aktuelna situacija u Ukrajini, tema je koja privlači pažnju i u svetu sporta.

Ovaj sukob se odrazio na gotovo sve sfere života, a mnogi sportisti su se javili kako bi osudili ili prokomentarisali ono što se zbiva na istoku Evrope.

Među poslednjima koji su se od sportista i sportskih radnika osvrnuli na dešavanja u Ukrajini, je i trener Rome, Žoze Murinjo.

– Više se radi o tome šta ja osećam, nego o tome šta ću reći. Nisam ja neko ko treba da priča bilo šta o tome, moje reči nemaju nikakav uticaj – počeo je Murinjo.

Ipak, Murinjo se nadovezao, ističući da se i u drugim krajevima planete zbivaju određeni sukobi i dejstva.

– Moja osećanja su verovatno ista kao i vaša. Sada se dešava rat u Ukrajini, imali smo rat u Siriji, bukte ratovi u Africi, imamo rat u Palestini, u pojasu Gaze… Ja se osećam tako da se duboko u sebi pitam zašto se to dešava i kako to možemo da zaustavimo – dodao je trener Rome.

Inače, njegova ekipa šokantno je sinoć igrala nerešeno (1:1) sa Venecijom kod kuće, iako je gotovo 50 puta gađala ka golu rivala, no samo je jedna lopta završila u mreži.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter