0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MILINKOVIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: “ Nismo trebali tako da primimo gol!“, Stanković ponovo nije dao izjavu!

Objavljeno: 15.05.22 u 21:28

Stručni štabovi nakon utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u Kruševcu ekipu Napretka minimalnim rezultatom i tako se približili samo na bod od osvajanja pete uzastopne šampionske titule. Bili su bolji crveno-beli ceo tok meča, mada je utakmica sama po sebi bila bez preterano mnogo ritma, pa je jedan pogodak bio dovoljan za pobedu. Članovi stručnih štabova oba tima su govorili nakon utakmice, a Dejan Stanković ponovo nije bio dostupan za izjavu.

„Najvažnije od svega je da smo osvojili tri boda. Nije bilo lako, naprotiv, naišli smo na protivnika koji je igrao čvrsto i odgovorno. Da je napredak prikazao ovakvu igru u prethodnim utakmicama siguro bi osvojio više bodova. Predstoji nam još duel sa Voždovcem da overimo uspeh“, rekao je Nenad Sakić, jedan od pomoćnika popularnog Dekija.

Zoran Milinković, šef struke Kruševljana, je takođe izneo svoje viđenje utakmice.

„Ne prija nam poraz. Nisam najbolje video situaciju kod gola, ali mislim da je nespretan i nesrećan. Nismo trebali tako da primimo gol. Čestitam Zvezdi na pobedi“, reako je šef stručnog štaba Napretka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter