0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@acmilan

MILAN DOŠAO NA BOD OD TITULE: Rosoneri savladali Boginju na punom San Siru! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.22 u 21:53

Nisu podlegli pritisku!

Fudbaleri Milana savladali su na San Siru tim Atalante rezultatom 2:0 i tako došli na samo bod od titule prvaka Italije. Meč je bio prilično ujednačen, domaći su imali više od igre u prvom delu, dok su se u nastavku povukli i pustili Atalantu da ima loptu. Boginja nije mogla ništa konkretnije da napravi, pa su Rosoneri upisali 25. trijumf u sezoni.

Prednost izabranicima Stefana Piolija doneo je Rafael Leao u desetom minutu nastavka, koji je odličnim prvim kontaktom glavom dao sebi for, da bi zatim poslao loptu kroz noge golmanu Musou. Potom je Teo Ernandez imao pravu malu majstoriju. Primio je loptu na svojoj polovini, krenuo u solo prodor, niko nije mogao da ga stigne, a on je na kraju šutirao iz šesnaesterca i postavio konačan rezultat.

Milan trenutno ima meč više od Intera, ali i pet bodova prednosti, dok ga samo bod u poslednjem kolu deli od titule šampiona, dok je Atalanta u velikoj borbi za Ligu konferencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter