0
ATP

(191011) -- SHANGHAI, Oct. 11, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic (R) of Serbia hugs Stefanos Tsitsipas of Greece after the men's singles quarterfinal match between Novak Djokovic of Serbia and Stefanos Tsitsipas of Greece at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 11, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

IDEALAN TERMIN: Novak se bori za šestu titulu u prestonici Italije – neće moći cela Srbija da bude uz Đokovića!

Objavljeno: 15.05.22 u 13:50

Može li srpski as do šeste titule u Rimu?

Veliku je pobedu juče ostvario Novak Đoković. Ponovo je obradovao navijače u Srbiji pošto je u polufinalu Mastersa u Rimu savladao Kaspera Ruda sa 2:0 u setovima i tako stigao do 1000. ATP pobede u karijeri.

Danas, pred srpskim teniserom je novi izazov. Pokušaće Novak da osvoji šesti trofej u Rimu, a da bi u tome uspeo potrebno je da preskoči još jednu prepreku. Ipak, neće biti lako našem teniseru, pošto će preko puta njega stajati sjajni Stefanos Cicipas.


Njih dvojica do sada su se sastali sedam puta, a Novak je slavio u šest navrata. Finale počinje u 16 časova, a direktan televizijski prenos je obezbedio ‘Sport klub 1’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter