0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

POBEDA ZVEZDE U KRUŠEVCU: Crveno-beli na bod od pete uzastopne titule, Ohi je heroj! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.22 u 20:26

Još bod nedostaje crveno-belima!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u Kruševcu ekipu Napretka minimalnim rezultatom i tako se približili samo na bod od osvajanja pete uzastopne šampionske titule. Bili su bolji crveno-beli ceo tok meča, mada je utakmica sama po sebi bila bez preterano mnogo ritma, pa je jedan pogodak bio dovoljan za pobedu.

Imali su veći deo prvog dela gosti inicijativu, ali bez prave šanse da ugroze gol domaćih, jedina interesantna situacija je bila kada je Katai oboren u kaznenom prostoru, ali je sudija Ivković imao konsultaciju sa VAR sobom, koja je rekla da nema elemenata dase pregleda snimak.

Nakon pola sata igre, bez preteranog ritma i velikih šansi, Crvena zvezda je uspela da iskoristi smušenu reakciju odbrane domaćih, jer je Spremo bukvalno dodao loptu do Ohija kome iz neposredne blizine nije bilo teško da matira golmana na pozajmici upravo iz Crvene zvezde, Nikolu Vasiljevića.

Zanimljiva situacija se odigrala neposredno pre pogotka, kada je jedan fudbaler domaćih uputio udarac, a lopta je pogodila u lakat Strahinju Erakovića, ali je arbitar Marko Ivković pokazao da se igra nastavi.

Odmah u nastavku su crveno-beli zatresli mrežu rivala, ipak sudija je procenio da je bila nedozvoljena pozicija od strane El Fardu Bena, koji se prilikom udarca Kataia našao ispred Vasiljevića, pa je signalizirana ofsajd pozicija. Nakon toga imali su crveno-beli ogromnu šansu kada je nakon udarca iz ugla Eraković bio najbolji u skoku, ali je Vasiljević sjajnom intervencijom ostavio Napredak na minimalnom zaostatku.

FOTO: Starsport

Zvezda je i dalje prva, sada ima pet bodova više, kao i meč, od Partizana, koji svoju utakmicu sa Voždovcem igra u ponedeljak, dok je sa istim rivalom u narednom kolu crveno-belima dovoljan bod za novu titulu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter