0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer International Friendly-Prijateljski mec Srbija v Rusija Nemanja Milunovic (L) and Artem Dzyuba Monaco, 05.06.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DZJUBA POTPISUJE UGOVOR: Rus rekao da će ga gledati u Beogradu!

Objavljeno: 15.05.22 u 22:31

Kraj enigme se bliži.

Kako javlja ruski novinar Ivan Karpov, a prenosi sprski Mozzart Sport, Artjom Dzjuba mogao bi da pojača Crvenu zvezdu, ali po nešto drugačijem principu. Naime korpulentni napadač bi mogao da potpiše ugovor sa Zeniotm, ali da se potom preseli na pozajmicu u Beograd.

Ovo bi mu bila druga pozajmica, jer je prethodno bio u Arsenalu iz Tule, sada već daleke 2018. godine. Njegova neto plata iznosi oko 3 miliona evra, što je daleko od platežnih mogućnosti srpskog šampiona, ipak mogao bi da se napravi dogovor o podeli troškova.

Nije Artjom slavio titulu zajedno sa saigračima, a kada su ga pitali gde će ga sledeće gledati, on je odgovorio: „U Beogradu“. Samo je nejasno da li je to ironičan odgovor usled čestih povezivanja, ili momenat istine napadača. Bilo kako bilo, pored Zvezde su zainteresovani Fenerbahče i Bajer, pa deluje da je pozajmica jedina validna opcija za dolazak Dzjube u Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter