0
ATP

FOTO: Twitter/@InteBNLdItalia

ĐOKOVIĆ PREZADOVOLJAN NAKON TITULE: Najbolji set ove godine! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.22 u 18:49

Vidno optimističan u susret Rolan Garosu!

Novak Đoković je u finalu Mastersa u Rimu nakon što je u dva seta i skoro sto minuta igre savladao Stefanosa Cicipasa. Rezultat po setovima bio je 6:0, 7:6 a ovo je 38. rekordna titula za srpskog tenisera. Nakon meča Novak je bio vidno zadovoljan.

„Iznenadio sam sebe prijatno prvim setom. Imao sam jasan plan igre, jasnu strategiju, znao sam šta me očekuje s druge strane mreže. Odigrao sam perfektan set, nema dileme, verovatno najbolji set ove godine protiv vrlo kvalitetnog protivnika“, rekao je Đoković i dodao:

„Posle sam se malo stegao početkom drugog seta, na ovom nivou igre brzo se preokrene na meč. Lako je moglo da ode i u treći set, ali sam pronašao prave udarce u pravom trenutku, iako je on bio bolji većinu drugog seta. Bio sam za nijansu bolji u taj brejku, bilo je gusto i stegnuto na obe strane, ali bio sam malosmireniji“.

Kada je poslednji put Novak odigroa ovako dobro?

„Juče, ha-ha, i pre dva dana. Gradim formu, kao i prethodnih nekoliko nedelja. Nije mogao da bude bolji trenutak za titulu, pred Rolan Garos. Mislim da sam i u Madridu igrao odlično. Nadam se da će mi ovo dati dodatni podstrek za Rolan Garos“.

Ovo je rekordni broj turnira iz Serije 1000 koji ima Novak, ali je i još bolja uvertira za jedan od istorijski najznačajnijih turnira, koji nas za sedam dana očekuje u Parizu, jer Novak ima priliku da sustigne Rafu Nadala na 21 Gren slem tituli, a Španac ima priliku da se odlepi na dva Slema razlike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter