1
Fudbal

FOTO: Sportske igre mladih

DEČACI IZ FK „ROPOTOVO“ SA KOSOVA I METOHIJE OSVOJILI TURNIR: Coca Cola kup u Bujanovcu!

Objavljeno: 15.05.22 u 22:00

 

Fudbalski turnir Koka kola kup, koji se odigrava u okviru Dunav osiguranje Sportskih igara mladih održan je u Bujanovcu.

Na terenu FK „BSK“ iz Bujanovca okupilu su se dečaci koji u odnosu na ostale sportove, prednost daju fudbalu, što se i videlo na terenu. Sjajne poteze, borbenost, ali i fer plej, pokazali su mladi fudbaleri iz deset ekipa. Boban Stojanović, koordinador Igara iz Bujanovca zahvalio se timu Sportskih igara mladih što se ova manifestacija po drugi put organizuje u Bujanovcu, jer kao i 2020. godine, Dunav osiguranje Sportske igre mladih donele su radost deci ovog kraja.

Posle uzbudljivih utakmica, treće mesto pripalo je ekipi FK „Prestiž“ iz Vranja, koja je bila bolja od ekipe FK „Ropotovo“ 2. Prvo poluvreme finalne utakmice između domaćina FK „BSK“ Bujnovac i FK „Ropotovo“ iz Raniluga završeno je bez golova. Pred sam kraj utakmice gosti su uspeli da postignu gol, tako da su zlatne medalje i plasman na Regionalno finale pripali dečacima sa Kosova i Metohije.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter