0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v TSC Backa Topola Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČUKARIČKI PRVI PUT SLAVIO U DOIGRAVANJU: Trijumf Brđana u Novom Sadu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.22 u 21:06

Izašli lako na kraj sa Vošom.

Fudbaleri Čukaričkog su u Novom Sadu ubedljivo savladali Vojvodinu sa 0:3 i tako upisali prvu pobedu u doigravanju za šampiona Srbije. Bili su bolji Beograđani veći deo meča, u nastavku su prepustili loptu rivalu koji nisu mogli ništa da urade, pa je otvorena igra Vojvodine kažnjena u završnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Čukarički, koji je poveo u 12. minutu, Aganspahić je primio loptu na 30 metara od gola, potom je progirao  Roganovića, koji je postigao prvenac u dresu belo-crnih, ipak strelac gola se povredio pa je kasnije morao da napusti teren.

Napadala je Vojvodina u nastavku, ali bez bilo kakvog pomaka. Kazna je stigla u samoj završnici jer je posle ubacivanja Tanasijevića deset minuta pre kraja, Savić je izbegao ofsajd zamku i rutinski sa pet metara savladao Rockova i duplirao prednost. Par minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac za Čuku, kapiten Marko Docić je preuzeo odgovornost i rutinski je savladao Rockova za konačnih 0:3.

Ova utakmica nije imala nikakav rezultatski imperativ, Čukarički je još ranije osigurao treću poziciju, dok je Vojvodina mirna na sedmom mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter