0
Boks

FOTO: IBA

BEZ VEĆIH PROMENA: Kremlev i dalje vodi Svetsku boks asocijaciju, evo kakvi su planovi za budućnost!

Objavljeno: 15.05.22 u 10:50

Umak Kremler, novi je stari predsednik Svetske bokserske asocijacije (IBA).

To je odluka završenog Kongresa, koji je trajao dva dana u Istanbulu. Ostali kandidati nisu ispunili određene uslove, tako da je Umar Kremlev aklamacijom izabran za drugi mandat.

FOTO: IBA

– Sportisti i njihovi treneri su najvažniji deo boksa i svi moramo da radimo na tome da ih podržimo. Za mene je najvažnije poverenje boksera, trenera i vas, nacionalnih federacija – rekao je Kremlev, pred 145 prisutnih delegata, na sjajno organizovanom Kongresu.

FOTO: IBA

Rus je na kraju dodao.

Imamo mnogo toga da uradimo. Uradimo to kao ujedinjen tim. Moramo pomoći jedni drugima bez diskriminacije. Pre godinu i po dana sam dao hrabra obećanja: da ćemo izmiriti dugove IBA i izgraditi našu najbolju budućnost reformom upravljanja, finansijskim integritetom i sportskim integritetom. Napravili smo ogroman napredak i odlučan sam da osiguram da IBA održi obećanja, sprovođenjem reformi koje su sada uveliko u toku.

Srbiju su na Kongresu predstavljali predsednik Nenad Borovčanin i potpredsednik Slobodan Đurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter