Milos Teodosic Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 Final match between Serbia and Italy Beograd, 04.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
in , , ,

VLASNIK VIRTUSA: ‘Zbog Teodosićeve asistencije iskočim iz stolice!’

Novi uspeh italijanskog velikana!

Nekoliko godina ranije, italijanski ‘gospodar kafe’ – Masimo Zaneti, odlučio je da kupi
Virtus. Bolonjski klub je vratio u vrh evropske košarke, a oduševljen je plejmejkerom svoje ekipe, Milošem Teodosićem.

-Ideja se rodila kada sam video da Virtus ispada iz Serije A posle poraza od Ređo Emilije. Ćerka, koja je takođe navijač Virtusa, je bila veoma tužna. Sada sam veoma srećan što sam se posvetio ovom najlepšem sportu. Košarka je lepša i od fudbala. Zbog Teodosićeve asistencije ja iskočim iz stolice. U drugim sportovima takve emocije ne mogu da se iskuse – rekao je Zaneti u intervjuu za Gaeztu i nastavio:

-Mnogo novca je potrošeno, moram to da priznam, ali sve je u redu i u svakom slučaju potrošio sam manje od konkurencije. Ja nisam gazda već preduzetnik koji je rastao u sportu i uvek sam ulagao u ono što verujem. Sledeće godine ćemo dovesti najviše dva nova igračaali zavisi to i od ugovora Meniona i Šengelije. Sa Tokom smo na dobrom putu da produžimo saradnju – rekao je vlasnik italijanskog šampiona.

Uživa Masimo u magiji kapitena srpske reprezentacije, ali za drugog igrača smatra da je simbol kluba.

-Definitivno je to Pajola. Oduvek je kod nas. Ima ugovor do 2025, ali hoćemo da bude još duži. Biće u klubu dokle god hoće, on je novi Brunamonti. Volim njegovu odlučnost i uz njega na terenu tim uvek igra dobro. Samo se nadam da ne želi u NBA – poručio je Zaneti.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NA NIVOU DECE IZ VRTIĆA: Griliš se izblamirao kao niko pre njega – ‘Ček, to je Engleska?’ (VIDEO)

EKSPRESAN ODGOVOR PAZARACA: ‘Povika na vuka, a lisica meso jede! Svesni smo da nismo dobrodošli!’