0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

UPOZNAJTE NASLEDNIKA VAN DAJKA: Srbin koji je zaludeo celu Englesku, a navijači u Srbiji su tužni jer ne igra za ‘orlove’!

Objavljeno: 14.05.22 u 21:48

Iver ne pada daleko od klade.

Upoznajte momka koji mnogo obećava. Stefan Bajčetić – ime koje ćete tek čuti. Iako ima samo 17-godina, o mladom fudbaleru bruji cela Engleska.

Njegov otac, Srđan Bajčetić, ostavio je veliki trag u srpskom fudbalu, a naslednik sigurno korača ka velikoj karijeri, pa mnogi veruju da će Stefan režirati velika čuda, veća i od onih koje je napravio Srđan.

Stefan već više od godinu dana sa velikim uspehom nosi dres omladinskog tima Liverpula, a važi za jednog od najtalentovanijih štopera u Evropi. Na ‘ostvru’ se o njemu priča gotovo svakodnevno, engleski mediji su ga već etiketirali kao naslednika Van Dajka.


Ono što je rastužilo navijače u Srbiji, jeste odluka mlađeg Bajčetića da nastupa za mladu reprezentaciju Španije, ali do 21. godine ima mogućnost da promeni nacionalni dres. Njegov otac veruje i navija da će Stefan zaigrati za zemlju svojih predaka, što bi svi u Srbiji voleli.

– Razgovori su bili otvoreni, srdačni, uz mnogo poštovanja. Uopšte se, ni jednog trenutka, nije postavljalo pitanje novca, u žiži su se našli uslovi za razvoj mog deteta, kako u Liverpulu, tako i u Mančesteru. Opredelili smo se za Liverpul. Osnovni razlog? Liverpul je prvi pokazao interesovanje, to nismo zaboravili, otud je dobio prednost. Takođe, nije smetnuto sa uma ni isticanje njegovih ljudi da ne dovode igrače da bi pravili posao s njima, nego da ih angažuju zato što misle da mogu da igraju za Liverpul – rekao je Srđan Bajčetić svojevremeno u razgovoru za ‘Sport klub’.

O 17-godišnjem vunderkindu i njegovim kvalitetima smo već pisali, a više o tome pročitajte OVDE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SBM (@stefan.bajcetic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter