0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac/Facebook

SUPERLIGA SRBIJE: Dileme više nema – Lalatovićev Radnički obezbedio baraž, evo ko ispada iz elitnog društva!

Objavljeno: 14.05.22 u 21:23

Zanimljivo je bilo danas na superligaškim terenima.

U toku današnjeg dana saznali smo ime prve ekipe koja naredne sezone neće igrati u Superligi Srbije. U pitanju je novosadski Proleter, koji je porazom od Kolubare izgubio šanse da sledeće godine nastupa u elitnom rangu. Sada, kartu za niži rang obezbedio je i Metalac koji je na svom terenu izgubio od Mladosti iz Lučana rezultatom 3:0.

Gosti su stigli u vođstvo već u 14. minutu kada je Jovanović bio siguran sa ‘bele tačke’, da bi Mićević u 48. minutu duplirao prednost. Tačku na ovu utakmicu postavio je Milošević u nadoknadi vremena i tako zapečatio sudbinu domaćina.

Kolo pre kraja sezone, Radnički iz Kragujevca je obezbedio plasman u baraž. Iako je tim Nenada Lalatovića večeras izgubio u Subotici od Spartaka sa 2:1, kragujevački superligaš nema za čim da žali.

Lepo je Radnički otvorio meč, Mirić je zatresao protivničku mrežu u 7. minutu, ali je Spartak golovima Filipovića i Lukića uspeo da režira veliki preokret i odnese ceo plen sa ove utakmice. Spartak je na ovaj način obezbedio opstanak u elitnom rangu bez odlaska u baraž.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter