0
ATP

Novak Djokovic celebrates Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘OVO JE NJIHOVA POBEDA KOLIKO I MOJA’: Novak blista posle moćnog jubileja, ovo kome je posvetio ovaj trijumf! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.22 u 23:26

Novak blista nakon pobede nad Rudom.

Veliku stvar je večeras uradio Novak Đoković. Najbolji teniser sveta pobedio je Kaspera Ruda u polufinalu Mastersa u Rimu, i tako stigao do 1000. ATP pobede u karijeri.

Ljubitelji tenisa u Srbiji ponovo su oduševljeni, opet nam je radost doneo Novak Đoković. Trenutno 10. igrač sveta Kasper Rud nije uspeo da parira srpskom asu, koji se plasirao u prvo ATP finale u ovoj sezoni.

Mislim da sam odigrao jako dobro, pogotovo prva četiri i zadnja četiri gema. Počeo sam meč i završio ga u najboljem mogućem stilu. Držao sam meč pod kontrolom, igrao sam agresivno kada je to trebalo, uspevao sam da se odbranim kada je on napadao, i mislim da je Rud veoma kvalitetan igrač. On je specijalista za šljaku, nije bilo lako igrati protiv njega, ali sam našao već sada onaj nivo koji mi odgovara i nadam se da ću ga zadržati i za sutra – kazao je Novak posle meča za ‘Sport klub’ i potom dodao:

– Puno vremena je prošlo od moje prve pobede, imao sam tu privilegiju da danas zabeležim 1000. Jako sam srećan, ovu pobedu dugujem svim ljudima koji su bili uz mene svih ovih godina, familiji, našem narodu širom sveta. Ovo je njihova pobeda koliko i moja – rekao je srpski teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter