0
Evropske lige

FOTO: cescf4bregas/Instagram

‘OVO JE NAJGORA GODINA U MOM ŽIVOTU’: Fabregas skroz ‘potonuo’, mnoge je zabrinuo ovim rečima!

Objavljeno: 14.05.22 u 22:23

Sesk Fabregas potvrdio tužne vesti.

Na kraju ove sezone, Sesk Fabregas će spakovati kofere i napustiti redove Monaka, potvrdio je španski fudbaler. U razgovoru za jedan francuski list, proslavljeni as je priznao da mu je ovo najgora godina u životu.

Fabregas se u septebru prošle godine teže povredio, i samo što nije ponovo zakoračio na teren, u aprilu ove godine zadesila ga je nova nevolja, pošto je tada povredio skočni zglob.

Ovo je najgora godina ne samo u mojoj karijeri nego i u čitavom životu. Jer kad nisam srećan u fudbalu, nisam srećan ni u životu. Puno sam propatio ove godine i to je psihički bilo jako teško. Moraš da ostaneš jak – rekao je Fabregas.

Podsetimo, Fabregas je dres Monaka obukao 2019. godine.

– Nekada se stvari dese sa razlogom. Drago mi je što se to desilo sada kada imam 35, bolje nego kad sam imao 25 godina i bio na vrhuncu karijere – ističe španski fudbaler i potom dodaje:

– Tako da, kad pogledaš unazad – 19 godina, skoro 900 utakmica, osvojio sam skor sve… Moglo je biti gore – zaključio je Fabregas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter