FOTO: cescf4bregas/Instagram
in , ,

‘OVO JE NAJGORA GODINA U MOM ŽIVOTU’: Fabregas skroz ‘potonuo’, mnoge je zabrinuo ovim rečima!

Sesk Fabregas potvrdio tužne vesti.

Na kraju ove sezone, Sesk Fabregas će spakovati kofere i napustiti redove Monaka, potvrdio je španski fudbaler. U razgovoru za jedan francuski list, proslavljeni as je priznao da mu je ovo najgora godina u životu.

Fabregas se u septebru prošle godine teže povredio, i samo što nije ponovo zakoračio na teren, u aprilu ove godine zadesila ga je nova nevolja, pošto je tada povredio skočni zglob.

Ovo je najgora godina ne samo u mojoj karijeri nego i u čitavom životu. Jer kad nisam srećan u fudbalu, nisam srećan ni u životu. Puno sam propatio ove godine i to je psihički bilo jako teško. Moraš da ostaneš jak – rekao je Fabregas.

Podsetimo, Fabregas je dres Monaka obukao 2019. godine.

– Nekada se stvari dese sa razlogom. Drago mi je što se to desilo sada kada imam 35, bolje nego kad sam imao 25 godina i bio na vrhuncu karijere – ističe španski fudbaler i potom dodaje:

– Tako da, kad pogledaš unazad – 19 godina, skoro 900 utakmica, osvojio sam skor sve… Moglo je biti gore – zaključio je Fabregas.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

UPOZNAJTE NASLEDNIKA VAN DAJKA: Srbin koji je zaludeo celu Englesku, a navijači u Srbiji su tužni jer ne igra za ‘orlove’!

ON JE NEZAUSTAVLJIV: Veljko Ražnatović pokorio Istanbul, 11. pobeda u profi ringu! (VIDEO)