0
Domaći fudbal

Lazar Markovic (L) celebrates after scoring a goal with Ricardo Gomes Nemanja Miletic Milos Jojic Igor Vujacic Ivan Obradovic Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Heroj Evropske odiseje ide ‘preko grane’! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.22 u 10:25

Bitan šraf Stanojevićevog tima!

Partizan će u narednu sezonu ući oslabljen za gorostasnog crnogorskog štopera Igora Vujačića, saznaje ‘Žurnal’. Igor je bio nezamenjivi član odbrane beogradskih ‘crno-belih’ ove sezone, a igrao je veliku ulogu u plasmanu ‘Parnog valjka’ u Evropu.

Zimus je Partizan za njegove usluge imao ponudu od dva miliona evra iz Rusije, a navodno je postojalo i interesovanje određenih francuskih timova. Igoru je ostalo još godinu dana u ugovoru i postavlja se pitanja koju sumu će sada Partizan moći da dobije za njega!

Vujačić ima 27 godina, a u dosadašnjem toku karijere nastupao je za Golubovac, Zetu, Vojvodinu, Viđev iz Lođa, Mogren i sada Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter