0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

NIJE SMEO DA PONOVI GREŠKU: Arnautović se našalio sa Mihom, pa izgovorio reči koje će vas oduševiti! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.22 u 19:50

Emotivno i smešno u isto vreme.

Do kraja aktuelne sezone u Seriji A ostala su još dva kola, a na konferenciji za medije pred meč između Bolonje i Sasuola govorili su Marko Arnautović i Siniša Mihajlović.

Njih dvojica su uspeli da nasmeju sve prisutne, a kada se situacija uozbiljila Arnautović je jako dirljive reči uputio svom treneru.

Ne mogu da kažem da mi je kao otac, prošli put se naljutio kad sam to izjavio, rekao mi je da nije toliko star. Tako da ću morati da kažem da mi je kao stariji brat, iako mi je naravno i trener. Obožavam njega kao ličnost, posebno posle svega što je prošao. Za sve to možemo samo da mu skinemo kapu i da naučimo mnogo od njega.

Prvo što je Arnautović primetio kod Siniše, jeste jak karakter.

– Odmah sam primetio Sinišin jak karakter. Upoznali smo se dok sam igrao za Inter i svideo mi se njegov mentalitet. Volim ljude poput njega koji ti sve kažu u lice. Čim sam došao rekao mi je direktno šta želi od mene i šta ne želi.

Marko iza sebe ima fenomenalnu sezonu, na 33 utakmice postigao je 15 golova. Zbog toga, našao se na radaru brojnih klubova, ali on još uvek ne želi da govori o narednom koraku u njegovoj karijeri.

Ovo je moja prva godina ovde i cilj mi je bio da pomognem ekipi. Srećan sam zbog golova, da sam imao malo više sreće mogao sam da dam još više. Sezona nije gotova, znam da mogu još pogodaka da postignem. Ipak, najvažnije je da budem u službi tima i da ne obraćam pažnju na individualne brojke, ali moram da kažem da sam zadovoljan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter