0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GOLČINA PRIJOVIĆA DOVOLJNA ZA PLASMAN U POLUFINALE: Navijači Vestern junajteda slave Srbina! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.22 u 15:49

Aleksandar je najbolji strelac ekipe!

Fudbaleri Vestern junajteda plasirali su se u polufinale nacionalnog prvenstva Australije. Vestern je u četvrtfinalu A lige savladao Velington Finiks minimalnim rezultatom (1:0). Treći tim tokom regularnog dela sezone opravdao je ulogu favorita protiv šestoplasirane ekipe.

Gol odluke postignut je u uvodom delu utakmice. Igrao se 10. minut kada je pravu bombu iz kaznenog prostora u mrežu gostujućeg sastava poslao Aleksandar Prijović. Povremeni reprezentativac Srbije i junak iz kvalifikacija za SP 2018. godine, tako je došao do 10. pogotka u ovosezonskom takmičenju. Prijović je najefikasniji igrač svoje ekipe.

Vestern junajted će u narednoj fazi odmeriti snage protiv Melburn Viktorija, koji se kao drugoplasirani sastav direktno plasirao u polufinale plej-ofa. Ekipa iz Melburna je aktuelni šampion Australije, jer je prethodne godine bila bolja od Sidneja u veliko finalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter