0
AdmiralBet ABA Liga

Edin Atic (C) Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 10.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

EDIN ATIĆ: ‘Verujem da možemo da vratimo seriju u Beograd!’

Objavljeno: 14.05.22 u 14:48

Podgoričani dočekuju crno-bele!

Košarkaši Budućnosti dočekuju Partizan, u okviru revanš utakmice polufinalne serije plej-ofa ABA lige. Crno-beli vode sa 1:0 nakon trijumfa u Beogradu, a drugi meč na programu je u nedelju od 20 časova, u Sportskom centru ‘Morača. Očekivanja pred utakmicu izneo je košarkaš ekipe iz prestonice Crne Gore, Edin Atić.

-U svakom velikom meču tokom sezone smo imali veliku podršku sa tribina. Nadam se da će u duelu koji nas očekuje protiv Partizana navijači biti naš šesti igrač. Odigrali smo tri meča sa Partizanom ove sezone i u svakom smo, u određenom trenutku meča, jurili dvocifrenu razliku što nas je dodatno umaralo. Potrebno je da nametnemo naš ritam i da pogodimo šuteve koje imamo jer smo u svim mečevima imali veliki broj otvorenih šuteva, ali nas je skupo koštala loša realizacija – kazao je Atić i dodao:

-U prethodnom meču smo dozvolili da se Partizan odepi zbog naših grešaka. Stigli smo do minus sedam u trećoj četvrtini, ali nas je opet šut koštao da uđemo u egal utakmicu. Kao što su i moji saigrači prethodnih dana rekli, potrebno je da iskontrolišemo skok i izgubljene lopte, uz adekvatan šut verujem da možemo doći do pobede u drugom meču, pred našom publikom. Verujem da možemo da vratimo seriju u Beograd – zaključio je Edin Atić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter