0
Košarka

FOTO: Twitter/@MiamiHEAT

VRELINA SA FLORIDE LAKO SA FILOM: Majami bez poteškoća u šestoj, Hiti prvi finalisti! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.22 u 08:13

Nije da je neočekivano.

Košarkaši Majami Hita su savladali Seventisikserse u Filadelfiji rezultatom 90:99 i tako u šest mečeva obezbedili finale istočne konferencije. Utakmica je u prvom delu bila koliko-toliko u egalu, ali je Majami u nastavku dodao gas, stegao odbranu i došao do trijumfa. Prednost je u jednom momentu iznosila čak 20 poena za tim sa Floride.

Najefikasniji u Hitima bio je Džimi Batler sa 32 poena i osam skokova, Maks Strus dodao je 20 poena i 11 uhvaćenih lopti, Pi Džej Taker 12 i devet, koliko i Bam Adebajo. Kod File „najbolji“ bio je Džoel Embid sa 20 poena i 12 skokova, ali i užasnim šutom iz igre koji je bio ispod 30 posto. Isti broj poena postigao je i Tajris Maksi, dok je Džejms Harden ubacio 11 poena i imao 9 asistencija.

Majami u finalu istočne konferencije čeka boljeg iz duela Bostona i Milvokija, gde Baksi imaju prvu meč loptu večeras na svom parketu u Viskonsinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter