0
Evroliga

Vladimir Lucic Dragan Milosavljevic Vasilije Micic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija - Turska, Serbia - Turkey 04.9.2017. Istanbul, Turska, 4. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SRBI U TIMU EVROLIGE: Dva igrača izborila mesta u drugoj petorci!

Objavljeno: 13.05.22 u 13:16

Zapažene uloge nagrađene!

Sve se polako priprema za završni turnir Evrolige u Beogradu, a shodno tome se tradicionalno dele nagrade za najbolje pojedince, kao i najbolje petorke. U prvoj petorci elitnog evropskog takmičenja nije bilo sprskih košarkaša, ali u drugoj ih ima dvojica.

Tu su svrstani prošlogodišnji MVP Evrolige Vasilije Micić, koji se plasirao sa svojim Efesom na fajnal-for gde tim iz Istanbula brani osvojenu titulu, dok je drugi Vladimir Lučić, koji je sjajno predvodio Bajern i poražen je tek u petoj utakmici doigravanja od Barselone.

Pored njih dvojice tu su se još našli plejmejker Olimpijakosa Kostas Slukas, koji je takođe na završnom turniru, Šavon Šilds iz Olimpije, koju je upravo Vasa eliminisao, kao i košarkaš Panatinaikosa, Jorgos Papajanis, jedna od retkih svetlih tačaka Atinjana ove sezone.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter